Εξυπηρέτηση Πελατών

Φιλοξενία, Άνεση, Φυσικό Περιβάλλον, Απίθανο Ηλιοβασίλεμα, Ησυχία και θάλασσα αποτελούν εγγύηση στα NATURAVILLAS. Αν θέλετε να γευτείτε και εσείς λίγη από την Λευκαδίτικη αύρα δεν έχετε παρα να μοιραστείτε μαζί μας τις διακοπές σας. Είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα, τις τιμές μας και τις τυχόν προσφορές μας, όπως επίσης και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

NATURAVILLAS
31080 Δρυμώνας, Λευκάδα
Ελλάδα

Τηλ: +30-26450-99146

Κινητό: +30-6932-034-533

email: info@naturavillas.gr

email: dennisfilippas@hotmail.com

Θα μας βρείτε επίσης και στην σελίδα μας στο facebook, NATURAVILLAS όπου θα βρείτε περισσότερες φωτογραφίες και αρκετές πληροφορίες καθώς και σχόλια πελατών μας.

Πρόσβαση

Η είσοδος του νησιού βρίσκεται στο βόρειο τμήμα περνώντας από την πλωτή γέφυρα που ενώνει την Αιτωλοακαρνανία με την Λευκάδα στρίβεται αριστερά με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. Στην πλατεία που θα συναντήσετε περίπου 800 μ μετά την πλωτή γέφυρα βρίσκεται το ξενοδοχείο “HOTEL LEFKAS” όπου θα στρίψετε αριστερά και θα ακολουθήσετε τις ταμπέλες προς ΚΑΡΥΑ και στη συνέχεια προς ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ με κεφαλοχώρι τους τα ΛΑΖΑΡΑΤΑ. Αμέσως μετά υπάρχει ταμπέλα προς Δρυμώνας και στα περίπου 10 χλμ θα συναντήσετε στην είσοδο του χωριού τη NATURAVILLAS. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσβαση στα NATURAVILLAS ακολουθήστε τον παρακάτω χάρτη πρόσβασης. Σας περιμένουμε για μια ευχάριστη διαμονή.

Χάρτης Πρόσβασης

 
   
Copyright NATURAVILLAS 2011